Molta il·lusió i més, de responsabilitat

nota de premsa

Àlex Ruiz: “Encapçale el projecte de Compromís per tornar a fer del meu poble un referent a la Safor”

El fotoperiodista ha acceptat el repte per “tornar a fer de Bellreguard un referent a la comarca”.

 

Àlex Ruiz ha presentat aquest matí públicament la seua candidatura a l’Alcaldia de Bellreguard per Compromís. El fotoperiodista ha acceptat el repte que li va proposar l’assemblea local, per “tornar a fer de Bellreguard un referent a la comarca”.

A Àlex Ruiz l’han acompanyat el portaveu local, Ivan Ferri i l’actual portaveu del grup municipal de Compromís a l’Ajuntament de Bellreguard, Alícia Boigues.

Boigues ha fet un repàs de la legislatura, que ha caracteritzat com a “intranscendent”. “Ha sigut una legislatura de paràlisi. Vam començar i acabarem sense resoldre qüestions com el canon de l’aigua, les reparcelacions, els problemes laborals del personal de l’Ajuntament, entre d’altres. Notem un buit pel que respecta a tindre un projecte de poble des d’un punt de vista social, cultural i mediambiental”.

El ja candidat per Compromís, Àlex Ruiz, ha explicat els motius pels quals ha acceptat encapçalar el projecte i els objectius que vol marcar junt a la gent del col·lectiu i tota la gent del municipi que s’hi vulga incorporar.

“Els qui em coneixen saben que m’he criat entre la ciutat dels Borja, el carrer Sant Roc de Bellreguard i el molí Miquel de Rafelcofer. Bellreguard és el meu poble, el de la meua família. És el poble dels meus arrels. Ací tinc els meus, la confraria de la Soledat a què estic vinculat des dels 13 anys i una part ben important del que ha fet possible que hui estiga ací”.

Ruiz ha agraït la confiança dipositada en ell “i la il·lusió de la gent de Bellreguard que m’ho ha demanat. Estos han sigut motius suficients perquè pegara un pas que per a mi també és molt important i il·lusionador. Als meus companys i companyes de Gandia, saben que continue treballant al seu costat, perquè sé de la importància de recuperar Gandia i confie en què ho assolirem”.

Per a Compromís per Bellreguard, “ara és hora de pegar passes valentes endavant. És hora que ens incorporem amb decisió nova gent i que ho fem obrint més encara el col·lectiu. El de Compromís ha de ser un projecte integrador i il·lusionador. Amb un projecte de municipi que aposte per ser un referent cultural i mediambiental, i que pose en primer plànol les persones. Per tot això, este és també el projecte de totes les persones que vulguen posar ordre i trellat en el municipi i des de l’Ajuntament, contribuir a fer poble des del carrer i des de les associacions. I per això mateix, volem que siga un projecte més ampli que aglutine molta més gent”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: