portfoli

estic cercant el port on desembarcar el foli

febre constructora al País Valencià
Fotografia publicada el 27/11/2005 al diari Avui dintre del reportatge “Febre constructora al País Valencià”. L’objectiu pretés fou que duguera a pensar de com l’home (l’espècie humana) dóna l’esquena al seu entorn, amb una imatge d’impotència suggerida davant d’un territori que ja no serà mai més. Aquesta foto fou exposada a l’exposició col·lectiva de fotografia de premsa del I congrés internacional de Nou Periodisme, “La Realidad Revelada”. Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat [MuVIM]. València, del 4 al 22 d’octubre del 2006.
Celebració del campionat de birles del trofeu Generalitat al monestir de sta. Maria de la Valldigna, 3 de juny del 2006. Fotografia exposada a l'exposició col·lectiva de fotografia de premsa del I congrés internacional de Nou Periodisme, "La Realidad Revelada". Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat [MuVIM]. València, del 4 al 22 d'octubre del 2006.
Celebració del campionat de birles del trofeu Generalitat al monestir de sta. Maria de la Valldigna, 3 de juny del 2006. Fotografia exposada a l’exposició col·lectiva de fotografia de premsa del I congrés internacional de Nou Periodisme, “La Realidad Revelada”. Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat [MuVIM]. València, del 4 al 22 d’octubre del 2006.

Fotografia exposada a l'exposició col·lectiva "El crit del Maulet: 300 anys de la batalla d'ocupació". Sala de la Muralla del Casal Jaume I de la Safor - Valldigna. Gandia, del 13 d'abril al 5 de maig del 2007.
Fotografia exposada a l’exposició col·lectiva “El crit del Maulet: 300 anys de la batalla d’ocupació”. Sala de la Muralla del Casal Jaume I de la Safor – Valldigna. Gandia, del 13 d’abril al 5 de maig del 2007.
Fotografia exposada a l'exposició "Fotoperiodistes de la Safor", que tingué lloc a Gandia del 18 de juny al 4 de juliol del 2009, a la sala "Espai d'Art", organitzada per l'Associació Fotogràfica de la Safor.
Fotografia exposada a l’exposició “Fotoperiodistes de la Safor”, que tingué lloc a Gandia del 18 de juny al 4 de juliol del 2009, a la sala “Espai d’Art”, organitzada per l’Associació Fotogràfica de la Safor i la Unió de Periodistes Valencians.
Fotografia exposada a l'exposició "Un mosaic de mirades", un dels actes encetats el passat 21 de febrer sota el lema "Romaguera, una alqueria per al futur" per presentar públicament l'associació ARC DE MIG PUNT (arcdemigpunt.wordpress.com), associació que naix amb l'objectiu de defensar el patrimoni cultural de la Safor [País Valencià]. Teatre del Raval, Gandia.
Fotografia exposada a l’exposició “Un mosaic de mirades”, un dels actes encetats el 21 de febrer de 2009 sota el lema “Romaguera, una alqueria per al futur” per presentar públicament l’associació ARC DE MIG PUNT (arcdemigpunt.wordpress.com), associació que va nàixer amb l’objectiu de defensar el patrimoni cultural de la Safor [País Valencià]. Teatre del Raval, Gandia.

més en:

pinterest

2 respostes a «portfoli»

  1. mostres només un petit tast de tot el que ets capaç de fer. I m’agrada

  2. m´agraden pero la que mes m´agrada es la que jo tinc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: